Visie & Missie

Waar staan we voor?

We verlenen hulp aan mensen door middel van specialistische begeleiding vanuit dezelfde grondhouding die we bij de paarden zien: zonder oordeel, vol rust en vertrouwen, vanuit een veilige basis. We willen een plek bieden waar iedereen zichzelf mag zijn en van daaruit kan groeien en ontwikkelen. Als je veiligheid en ontspanning ervaart, sta je open om nieuwe dingen te leren en jezelf te ontwikkelen.

Neem contact op

Klein maar ambitieus

We hebben bewust gekozen voor kleinschaligheid, zodat we per persoon kunnen kijken wat hij of zij nodig heeft. Maatwerk noemen we dat.
We hebben een contract met de gemeentes Veenendaal, Ede, Rhenen, Scherpenzeel, Renswoude, Barneveld & Nijkerk voor jeugdhulp.

We blijven werken aan het uitbreiden van ons netwerk en onze kwalificaties. We werken samen met collega’s op andere vakgebieden en hebben regelmatig intervisies. Mensen zijn kwetsbaar en met name kinderen, enerzijds door de gezagsverhouding en anderzijds door hun loyaliteit en beïnvloedbaarheid. Daarom vinden we het belangrijk met verschillende expertises van mensen te werken zodat we maatwerk kunnen blijven leveren en de juiste zorg bij de juiste persoon komt.

Neem contact op