Ontdek wat we kunnen betekenen voor jou

Individuele coaching voor volwassenen

Bij individuele coaching met paarden maken we het graag persoonlijk en leveren we dus maatwerk. Iedereen heeft wel zaken waar hij of zij tegenaan loopt in het leven. We gaan met je in gesprek en ontdekken samen waar je behoefte aan hebt. Met die kennis gaan we oefeningen en sessies ontwerpen die exact aansluiten bij jouw proces.

Tijdens het werken met paarden wordt je je heel bewust van waar je nu staat. En dit is het vertrekpunt voor de gewenste verandering en groei van bijvoorbeeld je gevoelsleven, je houding naar de wereld en mensen om je heen.

Die bewustwording, samen met de input van de coach, geven je praktische handvatten om aan de slag te gaan met je persoonlijke ontwikkeling.

Neem contact op

Hoe verloopt een sessie?

Voor iedereen is het anders, de ene wilt graag één keer een paarden coaching ervaren en de andere wil meerdere sessies afnemen. De ene persoon heeft een duidelijke vraag, de ander niet, dit is allemaal goed. Telefonisch zullen wij dit altijd afstemmen en naar jou wensen en behoeften luisteren. Samen kunnen we een plan maken hoe verder.

Bij behoefte kun je eerst langskomen voor een gratis vrijblijvende kennismaking. Hierbij laten we je onze prachtige locatie zien en vertellen wij je meer over wat wij doen. Je kan dan ook al je vragen stellen.

Voor een langer paardencoaching traject starten wij altijd de eerste sessie met een intakegesprek. Hier gaan we dieper in op jou leven en bespreken we je verwachtingen. Het aantal benodigde of gewenste sessies verschilt en kan tijdens het proces worden aangepast.

Afhankelijk van de wensen en behoeften kunnen se sessies  wekelijks, tweewekelijks of maandelijks plaatsvinden. Een sessie duurt altijd minimaal 1 uur. Ervaring met paarden is niet nodig.

Je krijgt een opdracht of activiteit die je mag uitvoeren met het paard of de paarden. Als je klaar bent, gaan we samen evalueren. Vaak maken we een vertaling naar het dagelijkse leven. Soms helpt het om de activiteiten daarna nogmaals te doen.

Neem contact op