Ontdek wat we kunnen betekenen voor jouw dagbesteding

Dagbesteding

Bij YentleCare verzorgen we verschillende vormen van dagbesteding. Dagbesteding is een zo zinvol mogelijke invulling van de dag. Het doel is om een meer herkenbare dagstructuur aan te brengen en bezig te zijn met activiteiten die niet alleen gezellig, maar ook zinvol zijn. We geloven in een aanpak op maat, want ieder mens is uniek.

Bij dagbesteding op onze locatie hebben we veel activiteiten te bieden om een dag in te vullen. Je wordt begeleid door ervaren hulpverleners met jarenlange ervaring in het werken met volwassenen en kinderen. Bij ‘over yentlecare’ kun je hier meer over lezen.

Neem contact op

Wat gaan we doen?

Dagbesteding is maatwerk. Wil je lekker werken in een moestuin, houd je van creatief bezig zijn, vind je het leuk om met de dieren te zijn, te vissen in de grote vijver of wil je ervaren wat het is om met paarden samen te werken? We ontwerpen graag een plan op maat voor je.

We vinden we het belangrijk om eerst kennis met je te maken. We nodigen je uit op onze locatie voor een rondleiding en kennismaking met onze dieren. Daarna bespreken we de wensen en mogelijkheden: hoeveel dagen en uren, welke plek, welke bezigheden, noem maar op. We sluiten altijd zoveel mogelijk aan bij wat je nodig hebt!

Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Neem contact op